Yrityksille

Tarjoamme yrityksellesi osaavat, joustavat ja tarpeeseen sopivat työntekijät. Henkilöstövuokraus tuo joustavuutta sesonkiluonteiseen työhön ja nopeasti muuttuviin tilanteisiin.  Osuma pitää aidosti huolta työntekijöistään.

Henkilöstövuokraus on vaivaton ja joustava ratkaisu. Saat pätevän työntekijän käyttöösi juuri siksi aikaa kuin tarvitset. Määräaikaisen henkilöstön avulla pienennät yrityksesi henkilöstöresursointiin liittyviä riskejä. Maksat vain tehdyistä työtunneista. Työntekijä on työsuhteessa meidän kanssamme ja Osuma huolehtii työntekijän varusteista, vaatteista ja kaikesta työnantajan velvollisuuksista puolestasi. 

Vuokratyö on sekä yrityksellesi että työntekijälle loistava tilaisuus. Työntekijä saa mahdollisuuden näyttää taitonsa sekä yritys voi löytää menestyksen tekijän.


Olemme ylpeitä. jos haluat välittämämme vuokratyöntekijän omaksi pysyväksi työntekijäksi. Silloin tiedämme, että olemme tehneet täysOsuman.


OSUMA. Aito kumppani

Osuman asiakkaana voit hallita henkilöstöresursseja aina joustavalla ja myös tuottavalla tavalla. Kanssamme löydät parhaat henkilöstöratkaisut muuttuvissa tilanteissa, joita nykymaailmassa kaikilla toimialoilla riittää. Osuman kanssa voit keskittyä omaan työhösi ja liiketoimintaasi sen sijaan, että metsästäisit osaajia. Me toimimme lähelläsi - missäpäin Suomea oletkin

OIKEITA OSAAJIA

Osuma Henkilöstöpalvelut Oy on kuopiolainen henkilöstöpalvelualan ammattilainen. Kauttamme työllistyy kuukausittain parhaimmillaan lähes 200 työntekijää. Palvelemme kaikenlaisia ja kokoisia yrityksiä ympäri Suomen.

OSUMA. Oikeita osaajia.

 • Ville Auvinen

  Ville Auvinen

  Toimitusjohtaja

  044 733 1080
  ville.auvinen[at]ohp.fi 

 • Jukka Järveläinen

  Jukka Järveläinen

  Myyntipäällikkö
  Varkaus

  010 567 6703
  jukka.jarvelainen[at]ohp.fi

 • Laura Nevalainen

  Laura Nevalainen

  Taloushallinto

  050 323 5643
  laura.nevalainen[at]ohp.fi

 • Tiina Laitinen

  Tiina Laitinen

  HR-koordinaattori

  050 407 9104
  tiina.laitinen[at]ohp.fi

 • Saara Auvinen

  Saara Auvinen

  HR-assistentti

  050 354 9317
  saara.auvinen[at]ohp.fi