Erkka Sarnola Osuman operatiiviseksi johtajaksi

07.08.2023

Erkka Sarnola (KTM) on nimitetty Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n operatiiviseksi johtajaksi (Chief Operating Officer) 12.6.2023. Aiemmin Osuman kehitysjohtajana toiminut Sarnola jatkaa yhtiön johtoryhmän jäsenenä ja raportoi toimitusjohtaja Ville Auviselle.

Osumalla 2022 aloittanut Sarnola on aiemmin toiminut muun muassa vähittäis- ja tukkukaupan johtotehtävissä myymäläketju Carlsonilta, missä hän on vastannut verkkokaupasta, yhtiön kehitysprojekteista ja digitaalisten prosessien strategiatyöstä kehitysjohtajana ja sisaryhtiö Carlson-Halonen Tietohallinto Oy:n toimitusjohtajana.

Kehitysjohtajana Sarnola on vienyt Osumalla läpi muun muassa viime syksynä valmistuneen strategiauudistuksen. Samanaikaisesti sekä yrityksen organisaatio että sen eri liiketoiminta-alueet ovat kasvaneet voimakkaasti, ja nyt toteutetulla muutoksella tarkennetaan vastuusuhteita ja haetaan tekemiseen lisää fokusta ja järjestelmällisyyttä.

– Tämä on mielenkiintoinen ja hyvä haaste, ja on mukava päästä katsomaan työtä hieman eri perspektiivistä. Liiketoiminta on kasvanut hyvällä uralla yleistä markkinaa vastaan, ja uuden strategian mukaisesti muun muassa mittareita ja johtamisjärjestelmiä kehittämällä ja selkeyttämällä menemme varmasti samaan suuntaan jatkossakin. Innolla käydään työhön käsiksi! kertoo Sarnola.

Vastuuta on yrityksen johdossa jaettu suunnitelmallisesti, ja myyntipuolen ylimmän vetovastuun siirtyminen Sarnolalle on luonteva askel toimitusjohtaja Auviselle.

– Olemme kasvaneet vauhdilla, ja on ollut hienoa päästä tekemään töitä Erkan kanssa. Itselleni tuntui oikealta ajalta siirtyä sivummalle läheiseksi muodostuneesta myyntityöstä. Erkan avulla saadaan varmasti jälleen jotakin uutta ja entistäkin parempaa aikaan, iloitsee Auvinen, joka kokonaisuuden johtamisen lisäksi jatkaa uusasiakashankinnassa yhdessä Lelu Ojansivun kanssa.

Lisätiedot:

Ville Auvinen, toimitusjohtaja
044 733 1080
ville.auvinen@ohp.fi

Erkka Sarnola, operatiivinen johtaja
044 274 7445
erkka.sarnola@ohp.fi