Juho Keränen Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n myyntipäälliköksi

29.03.2022

Osuma Henkilöstöpalvelut vahvistaa jälleen myyntitiimiään kuopiolaisen Juho Keräsen aloittaessa yrityksen myyntipäällikkönä 1. huhtikuuta alkaen. Koko ikänsä jääkiekkoa pelanneen Keräsen viimeisin pesti ammattilaiskiekkoilijana ja Helsingin IFK:n keskushyökkääjänä päättyi viime keväänä, ja samalla tiensä päähän tuli myös ura ammattilaisurheilijana. Jatkossa urallaan muun muassa SM-kultaa Oulun Kärpissä voittanut ja “energiahyökkääjänä” tunnetuksi tullut Keränen rouhii tehopisteitä Osuman jengissä.

– Kun hokkarit ripustettiin naulaan, tuli sopiva hetki muuttaa lähemmäksi kotiseutua, kertoo Pohjois-Savon Keiteleeltä kotoisin oleva Keränen. – Kalpassa tuli pelattua junnuna yläasteiässä, joten Kuopio on tuttu paikka. Mukava on ollut palata kaupunkiin, ja hyvin olemme viihtyneet!

Juho Keränen.

Osuma Henkilöstöpalvelut on kovassa kasvussa, ja yrityksen myyntiin tarvittiin lisää apukäsiä. Keränen ottaakin mieluusti vastaan haasteen yrityksen uusasiakashankinnan, osaajahaun, työhaastattelujen ja itse rekrytoinnin parissa. Ammattilaisurheilussa hankitun kokemuksen Keränen kokee auttavan myyntityössä.

– Lätkän parista minulla on karttunut ihmistuntemusta, ja olen tottunut pelaamaan yhteen erilaisten persoonien kanssa. Lisäksi myös uran aikana syntyneestä laajasta kontakti- ja yhteistyöverkostosta on varmasti apua. Vähän olen jo ehtinyt tutustumaan tulevaan tiimiini, ja innostuneesti hyppään mukaan mukavaan porukkaan, kertoo Keränen. Entisen ammattilaisurheilijan arki ja vapaa-aika kuluu vaimon ja lasten kanssa sekä harrastusten parissa. Aktiivinen golfaus on yksi Keräsen mielipuuhista, ja pysyypä jääkiekkokin mukana kuvioissa, sillä höntsälätkä on oiva tapa pitää yllä kuntoa.

Keränen raportoi tehtävässään myyntijohtaja Tomi Ikoselle, jonka mukaan nyt toteutettu rekrytointi tukee Osuma Henkilöstöpalveluiden liiketoiminnallisia kasvu- ja kehittämisstrategiaa.

– Juhon tausta ammattilaisurheilussa takaa juuri sen nälän ja voitontahdon, jollaista myös kovassa kasvussa olevan yrityksen myyntitiimissä tarvitaan. Toivotamme Juhon tervetulleeksi Osuman ykköskentälliseen!

Lisätiedot:
Myyntijohtaja Tomi Ikonen, p. 044 7507 187, tomi.ikonen@ohp.fi