Mira Hallikainen Osuma Turvan myyntipäälliköksi Helsinkiin

30.09.2022

Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n tytäryhtiö, ravintolasegmentin henkilöstöratkaisuihin keskittyvä Osuma Turvallisuuspalvelut Oy ottaa vahvaa jalansijaa Etelä-Suomen alueella käynnistämällä paikallisorganisaation rakentamisen Helsinkiin. Ensimmäinen avaus on helsinkiläisen Mira Hallikaisen valinta Osuma Turvan Helsingin-myyntipäälliköksi. Hallikainen on jo aloittanut tehtävässään.

Osuma Turva välittää ravintola-alan ammattilaisia koko Etelä-Suomen alueella tarjoten työtä tekijöille aina ravintolatyöntekijöistä järjestyksenvalvojiin. – Olemme tulleet jäädäksemme, ja NoHo Partnersin kanssa viime syksynä solmimamme konsernisopimuksen myötä satsaamme nyt resursseja vahvaan paikallisen läsnäoloon. Miran ympärille on hyvä lähteä koostamaan organisaatiota, kertoo Osuma Turva Oy:n liiketoimintajohtaja Jussi Torvinen.

Ennen Osumalle siirtymistään Hallikainen on toiminut ravintola-alalla ja myyntiliiketoiminnan puolella muun muassa Viphost Finland Oy:n, Restel Oy:n ja Verisure Oy:n palveluksessa. Osaamisen ja verkostojen lisäksi Hallikaisen määrätietoinen luonne luo jatkossa mainiot puitteet liiketoiminnan kasvattamiselle pääkaupunkiseudulla. Hallikaisen näytöt puhuvat puolestaan, sillä omalla aktiivisuudella löytyi myös työ Osumalta.

– Pidin Osuma Turvan myyntipäällikön positiota itselleni ihanteellisena, sillä siinä yhdistyvät osaamisalueeni. Asiaa tovin tutkittuani pohdin, että näin kovassa nosteessa olevan yrityksen kannattaisi ottaa vahvempaa roolia Uudellamaalla, ja lopun sinetöi oikeastaan se, kun sitten Kuopiorockissa työtehtävien ohessa tapasin Osuman johtoa, Hallikainen naurahtaa. Hallikaisen helposti lähestyttävä persoona vakuutti, ja näin työ ja tekijä löysivät toisensa.

Osuman Ville Auvinen, Mira Hallikainen ja Jussi Torvinen

– Miran toimenkuva käsittää uusasiakashankinnan ja konsernitason sopimusasiakkaiden kontaktoimisen lisäksi henkilöstöpankin rakentamista ja henkilöstöpalvelualan perustyötä. Tulitukea löytyy aina tarpeen mukaan täältä Kuopiosta, ja tietysti tapaamme organisaation kesken säännöllisesti. Osaamisellamme helpotamme ravintola-alan henkilöstöpulaa näin varmasti myös pääkaupunkiseudulla, visioi Torvinen, jolle Hallikainen raportoi tehtävässään.

– Osuman valtti on vastuullisuus. Olemme ihmisiä ihmisille, toimimme läpinäkyvästi, pidämme lupauksemme ja tarjoamme vanhan hyvän ajan palvelua. Meidän porukassa kaikki uskovat tosissaan ja ylpeydellä Osumaan. Myynnin ensimmäisenä naisvahvistuksena aion haastaa meidän kundeja myös sisäisesti, vinkkaa Hallikainen, jonka kilpailuhenki ja voitontahto ovat hioutuneet timanttisiksi läheisten sisarusten kanssa yhdessä kisaillessa.

Torvisen tapaan myös Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Ville Auvinen on tyytyväinen Turvan Etelä-Suomea kohti ottamaan harppaukseen. – Seuraavan kolmen vuoden sisään tähtäämme top viiteen ravintolasegmentissä Etelä-Suomessa. Miran avulla rakennamme verkoston, jolla mennään katosta läpi!

Lisätiedot:
Osuma Turva Oy, liiketoimintajohtaja Jussi Torvinen, p. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi