Näin pääset alkuun työnhaussa…

07.07.2020

Tervetuloa Osuman nettisivuille! Haluamme tarjota sinulle lyhyen ja ytimekkään opastuksen työnhakuun ensiaskeleen keventämiseksi.

1. Hakemus

Voit hakea sivuillamme tiettyyn tehtävään tai jättää avoimen hakemuksen tulevien työtehtävien varalle. Voit myös halutessasi jättää yhteydenottopyynnön ja ilmoittaa matalalla kynnyksellä etsiväsi töitä.

Hakemuksessa tärkeintä on täyttää yhteystietosi (jotta voimme sinut tavoittaa) sekä kertoa perustietoja, esimerkiksi työ- ja koulutustaustastasi. Halutessasi pystyt myös lisäämään hakemukseesi ansioluettelon, kuvan itsestäsi sekä kirjallisen hakemuksen.

Pääset alkuun klikkaamalla auki kiinnostavan työtehtävän, jonka jälkeen pystyt täyttämään hakemuksen kyseiseen paikkaan. Tarvittaessa voit pyytää lisätietoja työnkuvasta ilmoituksessa mainitulta yhteyshenkilöltä.

2. Haastattelu

Jätettyäsi hakemuksen, olemme sinuun yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi. Mikäli pääsisit käymään toimistollamme paikan päälle, niin mielellämme tapaisimme sinut kasvotusten. Haastattelu onnistuu myös etänä puhelimitse tai videoyhteyden välityksellä.

Haastatteluun valmistautuminen ennakkoon kannattaa:
  • Muistathan olla ajoissa paikalla.
  • Puhelinhaastattelussa olisi hyvä varmistaa, että yhteydet pelaavat.
  • Paikan päälle saapuessasi voit ottaa mukaan työtehtävän kannalta olennaisia dokumentteja, kuten työturvallisuuskortin tai CV:n.

Haastattelussa sinulla on mahdollisuus tuoda esille osaamistasi sekä kertoa, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut!

Osuman työntekijä haastattelee työnhakijaa.

3. Työllistyminen

Yleisestä tilanteesta huolimatta meillä rekrytoinnit sujuvat normaalisti, joten ethän epäröi jättää hakemustasi! Avoimia työpaikkoja on tarjolla, joten rohkeasti aloittamaan.

Olethan meihin yhteydessä, mikäli sinulla herää kysyttävää.