Osuma Servican puitetoimittajaksiūüéĮ

28.11.2022

Osuma Henkilöstöpalvelut Oy on valittu Sansia Oy:n kilpailutuksessa yhdeksi toimittajaksi julkisomisteisen Servica Oy:n työvoimatarpeiden täyttämiseksi. Yhteistyön tavoitteena on täyttää pääasiassa lyhytaikaisia ja akuutteja sijaisuuksia ja lisätyövoiman tarpeita. Toimialojen puolesta mukana ovat ruokapalvelut, puhtauspalvelut, varasto- ja logistiikkapalvelut sekä rakennus- ja kiinteistöpalvelut, jotka istuvat hyvin Osuman jo olemassa olevaan toimintakenttään.

”On todella hienoa p√§√§st√§ tekem√§√§n yhteisty√∂t√§ yhden It√§-Suomen suurimman toimijan kanssa. Toimimme t√§ll√§ hetkell√§ 40:ss√§ eri segmentiss√§, joten uskomme, ett√§ pystymme palvelemaan my√∂s Servican tarpeita, ja haluamme toimia pitk√§aikaisena kumppanina.”, Osuma Henkil√∂st√∂palveluiden toimitusjohtaja Ville Auvinen summaa.

Osuman kasvu on huomattu kent√§ll√§, ja yhteisty√∂t√§ odotetaan my√∂s Servicalla. ”Osuma on nopeassa aikataulussa noussut hyvin merkitt√§v√§ksi toimijaksi henkil√∂st√∂palvelualalla eli selke√§sti tehnyt asioita oikein. Mukavaa p√§√§st√§ tekem√§√§n yhteisty√∂t√§!‚ÄĚ, kommentoi Servica Oy:n HR-kehityskoordinaattori Teija Vuontisj√§rvi.

Yhteisty√∂ starttaa kunnolla tammikuussa, mutta paikkoja avataan hakuun jo marras-joulukuun aikana. Tulemme hy√∂dynt√§m√§√§n rekrytoinneissa ty√∂ntekij√§pooliamme, mutta lis√§√§ hyvi√§ osumia tarvitaan! ūüéĮ

Lisätiedot:
Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Jani Lindqvist, 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi
Servica Oy, HR-kehityskoordinaattori Teija Vuontisjärvi, 044 426 0169, teija.vuontisjarvi@servica.fi