Itä-Suomen suurin henkilöstövuokrausalan yritys vahvistaa hallintoaan

26.01.2022

Osuma Henkilöstöpalvelut Oy vahvistaa hallintoaan sisäisin muutoksin ja uusin rekrytoinnein. Uudet positiot ovat aloittaneet henkilöstö- ja taloushallinnon tiimeissä vuodenvaihteessa ja tammikuussa.

Sisäisten henkilöstömuutosten myötä Elisa Muukka on siirtynyt toimimaan Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n HR-tiimin johdossa henkilöstöpäällikkönä ja Janniina Pakarinen henkilöstökoordinaattorina. Rekrytointien kautta HR-tiimiä vahvistettiin lisäksi HR-assistentin positiolla, jossa on aloittanut Riikka Ritola. Lisäksi Osuma Henkilöstöpalveluiden taloushallinnon tiimissä aloitti Sofia Ovaskainen taloushallinnon assistenttina.

Riikka Ritola, Sofia Ovaskainen, Janniina Pakarinen ja Elisa Muukka.
Kuvassa vasemmalta oikealle: Riikka Ritola, Sofia Ovaskainen, Janniina Pakarinen ja Elisa Muukka.

Yrityksen sisäisesti henkilöstöpäälliköksi edennyt Muukka on hieno osoitus siitä, että yrityksen kasvutarina voi olla myös motivoituneen ja sitoutuneen henkilöstön kasvu- ja kehittymistarina.

– Tulin Osumalle HR-harjoittelijaksi helmikuussa 2020, jolloin viimeistelin YTM-opintojani Itä-Suomen yliopistoon. Ja tällä tiellä olen, joten aika haipakkaa ovat olleet minulle nämä viimeiset kaksi vuotta. Valmistuttuani etenin kesätöiden kautta HR-koordinaattoriksi vuodenvaihteessa 2021, ja nyt sitten vuotta myöhemmin edelleen henkilöstöpäälliköksi. Tässä valossa vuodenvaihteet näyttäytyvät oikein mieluisilta ajankohdilta! Muukka iloitsee.

Nyt toteutettu hallinnon vahvistaminen tukee Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n kasvu- ja kehittämistavoitetta, jonka mukaisesti yritys tähyää valtakunnallisesti alan viiden suurimman toimijan joukkoon seuraavien neljän vuoden aikana.

– Meillä on kovat tavoitteet tukea yrityksen kasvua ja myyntitiimin toimintaa, ja tätä tukee hienosti nyt vahvistunut HR-tiimi, jossa vastaamme rekrytointiprosesseista, eli siitä, että löydämme osaavia tekijöitä yritysten tarpeisiin. On tosi hienoa päästä vaikuttamaan Osuman kehittämiseen ja kasvuun. Meillä on tiivis ja rento työyhteisö, jossa jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi. Uusien rekrytointien myötä tämä on vain vahvistunut, ja yhdessä mennään kohti yhteisiä tavoitteita, Muukka summaa.

Lisätietoja antavat:
Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, Ville Auvinen, ville.auvinen@ohp.fi

Osuma Henkilöstöpalvelut Oy on kotimainen ja koko Suomessa toimiva henkilöstöpalvelualan, rekrytoinnin ja vuokratyövoiman välityksen ammattilainen. Toimialoihin kuuluu mm. rakentaminen, taloushallinto, kaivostyö ja teollisuus. Työtä on tarjolla myös IT-, toimisto- ja kaupan alalla sekä HoReCa- eli hotelli- ja ravintola-alalla. Osuma työllistää päivittäin noin 800 henkilöä eri puolilla Suomea. Viidennen tilikauden lopussa Osuman liikevaihto oli 6,5 miljoonaa euroa.