OSUMAn eri palvelut muuttavat käsityksesi rekrytoinnista

21.06.2023

Henkilöstöpalvelualan ja vuokratyövoiman välityksen kotimaisena ammattilaisena tuotamme luotettavia rekrytointipalveluja yritysten muuttuviin tarpeisiin kaikkialla Suomessa. Olipa rekrytointitarpeesi sitten sesonkiluonteista tai pidempiaikaista, löydämme ratkaisuillamme oikeat pelaajat tiimiisi.

1. OSUMA-henkilöstövuokraus – Joustoa rekrytointitarpeisiin

OSUMA-henkilöstövuokraus yhdistää ketterästi työvoimaa tarvitsevat yritykset ja osaavat vuokratyöntekijät muuttuvissa tarpeissa, kuten lomakausina ja erilaisissa sesonkihuipuissa. Joustavalla henkilöstövuokrauksellamme varmistat liiketoimintasi sujuvuuden tilanteessa kuin tilanteessa ja saat työntekijät tarvitsemaksesi ajaksi nopeallakin aikataululla.

OSUMA pitää huolen työntekijän varusteista, vaatteista ja työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista.

2. OSUMA-rekrykoulutus – Osaavat tekijät vaivattomasti

Osaajapula koettelee työmarkkinoita, ja oikeiden tekijöiden löytäminen yrityksiin voi olla haastavaa. Nopea apu haasteeseen on OSUMA-rekrykoulutus. Koulutuksen avulla saadaan ripeästi koulutettua motivoituneita työntekijöitä yritykseesi osaajiksi. Kerro meille yrityksesi osaajatarpeet –
Me hoidamme ja koordinoimme koulutusprosessin alusta loppuun sujuvasti avaimet käteen –
periaatteella!

Rekrykoulutuksiin valitut henkilöt työskentelevät ensimmäiset 6 kuukautta OSUMAn työntekijöinä, jonka jälkeen siirtyvät yrityksen kirjoille tai voivat jatkaa työskentelyä OSUMAn kautta.

3. OSUMA-suorarekrytointi – Se suoraviivaisempi rekrytointi

OSUMA-suorarekrytoinnilla osaajien löytäminen yrityksellesi on mutkatonta. Sinun tarvitsee vain kuvailla meille yrityksesi rekrytointitarpeet ja aikataulu. Me etsimme puolestasi tekijät yritystoiminnan eri tasoille aina toimitusjohtajista asiantuntijoihin tai tuotantotyöntekijöihin. 

Luottomme tekemiseemme on niin kova, että myönnämme suorarekrytointeihin 6 kuukauden takuun

Myönnämme suorarekrytoinneille puolen vuoden takuun ja teemme korvaavan rekrytoinnin aina ilmaiseksi, jos tekijä irtisanoutuu 6 kuukauden aikana. 

Suorarekrytointiprosessi päätetään, kun sopiva tekijä on löytynyt ja työsopimus allekirjoitettu. Laskutamme tekemästämme työstä vasta työsopimuksen synnyttyä, joten palvelumme on riskitön.