Nainen käyttää tietokonetta.

Palvelut

Osuma on kotimainen henkilöstöpalvelualan ja vuokratyövoiman välityksen ammattilainen, joka tuottaa luotettavia rekrytointipalveluja koko Suomeen. Tutustu täältä palveluihimme.

OSUMA-henkilöstövuokraus
– joustoa rekrytointitarpeisiin

OSUMA-henkilöstövuokraus yhdistää ketterästi työvoimaa tarvitsevat yritykset ja osaavat vuokratyöntekijät muuttuvissa tarpeissa, kuten erilaisissa sesonkihuipuissa tai lomakausina. Joustavalla henkilöstövuokrauksella varmistat liiketoimintasi sujuvuuden tilanteessa kuin tilanteessa ja saat työntekijät tarvitsemaksesi ajaksi nopeallakin aikataululla.

OSUMA-suorarekrytointi – se suoraviivaisempi rekrytointi

OSUMA-suorarekrytoinnilla osaajien löytäminen on helppoa ja vaivatonta. Sinun tarvitsee vain kuvailla meille yrityksesi rekrytointitarpeet. Me etsimme puolestasi tekijät yritystoiminnan eri tasoille aina toimitusjohtajista asiantuntijoihin ja tuotantotyöntekijöihin.

OSUMA-rekrykoulutus – osaavat tekijät vaivattomasti

Osaajapula koettelee työmarkkinoita, ja oikeiden tekijöiden löytäminen yrityksiin voi olla haastavaa. Sukkela apu haasteeseen on OSUMA-rekrykoulutus, jonka avulla motivoituneiden tekijöiden kasvattaminen yrityksesi osaajiksi on helppoa. Kerro meille yrityksesi osaajatarpeet – me hoidamme ja koordinoimme koulutusprosessin alusta loppuun vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella!