Kaksi työmiestä tekevät töitä tehtaalla.

OSUMA-henkilöstövuokraus – joustoa rekrytointitarpeisiin

OSUMA-henkilöstövuokraus yhdistää ketterästi työvoimaa tarvitsevat yritykset ja osaavat vuokratyöntekijät muuttuvissa tarpeissa, kuten erilaisissa sesonkihuipuissa tai lomakausina. Joustavalla henkilöstövuokrauksella varmistat liiketoimintasi sujuvuuden tilanteessa kuin tilanteessa ja saat työntekijät tarvitsemaksesi ajaksi nopeallakin aikataululla.

Henkilöstövuokraus OSUMAn kautta on helppoa ja vaivatonta. Meiltä löydät tarvitsemasi tekijät niin lyhyisiin kuin pidempiaikaisiinkin työsuhteisiin sekä koko- ja osa-aikaisiin töihin. Yrityksesi kustannukset muodostuvat vain välittämämme tekijän tuntipalkasta sekä -kertoimesta – me huolehdimme kaikesta muusta, kuten sopivista varusteista, vaatteista ja työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista.

OSUMA-rekrytointiprosessi joustaa tarpeittesi mukaan. Tarvitset sitten apukäsiä sesonkityöhön, vuokratyöntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin tai vaikka määräaikaisesti sellaisia osaajia, joilla on mahdollisuus siirtyä myöhemmin palvelukseesi vakituiseen työsuhteeseen – onnistuu! Me räätälöimme rekrytoinnin toiveittesi mukaiseksi!

Henkilöstövuokraus on todella näin helppoa

Välitämme päivittäin valtakunnallisesti noin 800 ammattilaista laajasti eri toimialoilla toimiville yrityksille, joten tunnemme eri toimialojen muuttuvat tilanteet ja tarpeet. Henkilöstövuokraus on sujuva keino varmistaa työvoima sellaisissa vaihtuvissa tarpeissa, joissa vakituisen tekijän palkkaaminen ei (ainakaan vielä) ole ajankohtaista. Meille on myös mahdollista ulkoistaa toimintoja, kuten esimerkiksi henkilöstöhallintoa.

Prosessin aluksi luomme yhdessä profiilin sopivasta tekijästä ja sovimme rekrytoinnin aikataulusta. Seuraavaksi etsimme tekijöitä hakijapankistamme työpaikkailmoituksin sekä esimerkiksi somemarkkinoinnilla. Kun ammattilaisemme ovat arvioineet hakemukset ja haastatelleet kandidaatit, esittelemme hakijoiden parhaimmiston. Voit halutessasi kutsua osan jatkohaastatteluun tai tehdä valinnan profilointimme perusteella.

Työsopimuksen allekirjoittamisen jälkeen vuokratyösuhde jatkuu tarvitsemasi ajan määräaikaisena tai toistaiseksi voimassa olevana. Lisäksi välitämme tekijän ilolla yrityksesi pysyväksi työntekijäksi, mikäli työvoiman tarve jatkossa säännöllistyy!

OSUMA-henkilöstövuokraus muuttaa käsityksesi rekrytoinnista – ota yhteyttä!

Soita tai jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella.

Tomi Ikonen

Myyntijohtaja
044 750 7187
tomi.ikonen@ohp.fi