Kaksi työmiestä tekevät töitä tehtaalla.

OSUMA-rekrykoulutus – osaavat tekijät vaivattomasti

Osaajapula koettelee työmarkkinoita, ja oikeiden tekijöiden löytäminen yrityksiin voi olla haastavaa. Sukkela apu haasteeseen on OSUMA-rekrykoulutus, jonka avulla motivoituneiden tekijöiden kasvattaminen yrityksesi osaajiksi on helppoa. Kerro meille yrityksesi osaajatarpeet – me hoidamme ja koordinoimme koulutusprosessin alusta loppuun vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella!

TE-palveluiden ja eri koulutustahojen kanssa yhteistyössä toteutettavilla koulutuksillamme säästät resursseja ja varmistat oikeat tekijät yrityksesi palvelukseen kustannustehokkaasti, sillä ELY-keskusten tuella rekrykoulutuksen kustannuksista vain 30 % jää rekrytoivan yrityksen maksettavaksi. Lopputuloksena työllistät motivoituneita, juuri oppinsa saaneita osaajia ja saat tuottavaa työvoimaa – puolen vuoden takuulla!

Poikkeamme tavanomaisista rekrykoulutuksista

OSUMA-rekrykoulutus poikkeaa tavanomaisista rekrykoulutuksista, sillä totutusta poiketen tarjoamme sen yrityksille avaimet käteen -pakettina. Tämä tarkoittaa, että hoidamme kaiken koulutuksiin liittyvän osaamisellamme samalla, kun rekrytoivat yritykset voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Ja näin se käy! 

Prosessissa me hoidamme hakemusasiat sekä yhteydenpidon TE-palveluihin, kouluttajakumppaneihin ja kouluttajiin. Lisäksi hoidamme hakijaviestintää. Toimimme yhteistyössä koulutuskumppaneiden kanssa, ja koulutuksia voidaan järjestää joustavasti eri aloille ja koulutustasoille. Markkinoimme näkyvästi hyvät hakijat tavoittaaksemme ja seulomme joukosta oikeat oppijat yritykseesi. Lopuksi haastattelemme ja esittelemme kokelaat sekä hoidamme sopimuksiin liittyvät muodollisuudet. 

Valmistumisen jälkeiset ensimmäiset 6 kuukautta uusi osaaja työskentelee rekrytoivan yrityksen palveluksessa OSUMAn työntekijänä.

Kokonaisvaltainen ote rekrykoulutusprosessiin

Koulutuskumppanina toimimme kokonaisvaltaisesti myös hakijoiden suuntaan, sillä työllistymistä tukemalla edesautamme yritysten tarpeita. Rekrykoulutukseen hakeutuvilla motivaatio on tärkeässä roolissa, ja lyhyet, noin 1–4 kuukauden mittaiset koulutukset madaltavat esimerkiksi alanvaihtajien kynnystä hakeutua koulutuksiin. Myös tiivis lähioppiminen käytännön työtehtävissä mahdollistaa nopean oppimisen.

OSUMA-rekrykoulutuksiin ollaan tyytyväisiä. Koulutustemme työllistävä vaikutus on erinomainen, ja opiskelijoiden antamien palautteiden (OPAL) keskiarvo on aina ollut kiitettävä. Myös yritykset kiittelevät huoletonta, helppoa ja kokonaisvaltaista palveluamme. 

OSUMA-rekrykoulutus muuttaa käsityksesi rekrytoinnista – ota yhteyttä!

Soita tai jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella.

Jani Karhunen

Myynnin assistentti
050 371 5981
jani.karhunen@ohp.fi