Haemme asiakasyrityksellemme tarjoilijaa a la carten pariin Rukalle määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudelle 2022-2023. Voit työskennellä sinulle parhaiten sopien niin koko- kuin osa-aikaisesti, töitä ollen tarjolla paljon kevääseen saakka.

Tarjoilijan tehtävässä pääset palvelemaan asiakkaita à la carten parissa palvelualttiilla asenteella. Etsimällämme henkilöllä on iloinen ja positiivinen ote työskentelyyn sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Toivomme ikimuistoisen asiakaspalvelukokemuksen olevan sydäntäsi lähellä, sillä haluamme tarjota asiakkaille unohtumattoman kokemuksen makuelämyksien äärellä.

Eduksi katsomme alan koulutustaustan ja aikaisemman kokemuksen tarjoilutehtävistä, mutta motivaatio oppia on kaikista tärkein! Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Tehtävän aloitus on heti tai sopimuksen mukaan. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan osaamisesi huomioiden! Tarjoamme myös majoitusmahdollisuuden. 

Syttyikö kiinnostuksesi työskennellä sesongin vilskeessä? Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo

Haku alkaa:
04.01.2023

Haku päättyy:
04.02.2023