Tule osaksi kasvavaa joukkoa asiakaspalvelun ammattilaisia!

Haemme asiakasyrityksellemme Locorum Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ajanvaraajia.

Työt alkavat uusien työntekijöiden yhteisellä perehdytysjaksolla sopimuksen mukaan. Työskentelet työsuhteeseen kuuluvan koeajan Osuman kautta, jonka jälkeen siirryt asiakasyrityksen kirjoille. Työ on kokoaikainen painottuen maanantaista perjantaihin kello 9–17.00 välille, mutta tarjoamme mahdollisuuden myös iltapainotteiseen työhön.

Kuopiossa työpisteesi sijaitsee LähiTapiola-talossa keskustan tuntumassa, mutta voit työskennellä myös etänä. Työskentelet osana noin 35 henkilön tiimiä palvellen henkilö- ja yritysasiakkaita puhelimitse: käytännössä työtehtäväsi on asiakaskäyntien sopiminen LähiTapiolan henkilökunnalle. Tehtävän palkkaus muodostuu kiinteästä tuntipalkasta (12 €/h) ja provisioista.

Etsimme henkilöä, jolla tavoitteellinen ja myynnillinen työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Voit hyvin olla urasi alkuvaiheilla, sillä työhön tarjotaan kattava perehdytys. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Tavoitteiden saavuttamista tukevat joustavat työolot sekä kannustava työilmapiiri.

Locorum Oy yhdistää myynnin ja asiakashankinnan terävimmän kärjen. Locorum Oy tuottaa asiakashankinta, myynti- ja tukipalveluita LähiTapiolan alueyhtiöille. Tarjoamme laadukkaita ja vaivattomia asiakaspalvelu- ja myyntiratkaisuja, joiden avulla tavoitamme tehokkaasti asiakasyrityksemme potentiaaliset asiakkaat ja varmistamme tuottavuuden. Tutustu yritykseen: www.locorum.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Lindqvist, p. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
28.11.2022

Haku päättyy:
06.02.2023