Leppävirralla sijaitseva monimerkkikorjaamomme etsii ajoneuvoasentajaa tositarkoituksella. Tule täydentämään joukkoamme!

Haemme asiakasyrityksellemme Hinausapupalvelu Sorsalle ajoneuvoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Leppävirralle. Työskentelet vakituiseen työsuhteeseen kuuluvan koeajan Osuman kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on kokoaikainen ja työajat ovat ma-pe kello 8–16.30 välisenä aikana.

Tehtäväsi keskittyy pääasiassa henkilö- ja pakettiautojen erilaisiin huolto- ja korjaustöihin. Toivomme hakijalta alan koulutustaustaa ja aiempaa työkokemusta, mutta ethän epäröi jättää hakemustasi, vaikket vielä olisikaan pitkän linjan ammattilainen! Tärkeintä on kyky itsenäiseen työhön ja halu kehittää osaamistaan alan muuttuvien vaatimusten mukana.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavassa ammattilaisten joukossa. Tehtävässä palkkaus on vähintään TES:in mukainen, mutta kokeneemmille tekijöille maksamme mielellämme osaamista vastaavaa palkkaa.

Hinausapupalvelu Sorsa on osa Pohjoismaissa toimivaa SOS Hinaus -ketjua. Monipuolisten hinauspalveluiden lisäksi olemme täyden palvelun autokorjaamo. Perinteisten huoltojen ja korjausten lisäksi palveluihin kuuluvat esimerkiksi nelipyöräsuuntaukset ja pakokaasumittaukset. Tutustu yritykseen tarkemmin: www.hinaussorsa.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Lindqvist, 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

Haku alkaa:
11.01.2023

Haku päättyy:
07.02.2023