Haemme asiakasyrityksellemme Metallityö Vainio Oy:lle ajoneuvosähköasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Iisalmeen. Työ on kokoaikatyötä ja pääasiallisesti 2-vuorotyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Metallityö Vainio Oy toimii yhteistyössä Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa tarjoten sujuvan, nopean ja helpon rekrytointiprosessin sekä työllistymisen matalalla kynnyksellä. Tavoitteenamme on saattaa yhteen työnantaja ja oikea osaaja – takana on jo useita onnistuneita rekrytointeja yhteistyössä Metallityö Vainio Oy:n kanssa. Sinulla on mahdollisuus työllistyä niin suorarekrytointina kuin määräaikaisen työsuhteen kautta. Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: www.mvainio.fi

Ajoneuvosähköasentajana

Työtehtäviisi kuuluu laitteiden ja koneiden sähköasennukset sekä muut mahdolliset kone- ja sähköalan tehtävät. Toivomme sinulla olevan tunnollinen ja itseohjautuva työote sekä halua työskennellä monipuolisten tehtävien parissa. Edellytämme tehtävään sähköalan koulutusta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ajoneuvo- tai voimasähköjen asennuksista. Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään.

Meillä on tärkeää, että ammattilaisena olet luonnollisesti ylpeä työstäsi ja sen jäljestä. Lisäksi kaikessa tekemisessä tarkkuus ja huolellisuus ovat avainasemassa.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä: Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
21.08.2023

Haku päättyy:
04.10.2023