Haemme Ponsse Oyj:lle ajoneuvosähköasentajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vieremän metsäkonetehtaalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan noin elokuun puolivälin jälkeen.

Alussa oli savotta, pokasaha ja Einari. Tänään maailman parhaat metsäkoneet.

Ponsse Oyj on tänä päivänä yksi maailman suurimmista tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden valmistajista. Yritys sijaitsee edelleen samalla paikalla Vieremällä kuin perustamisvuonnaan 1970.

Ajoneuvosähköasentajana Ponssella:

Työskentelet tehtaan kokoonpanolinjalla varmistaen uusien metsäkoneiden sähköjärjestelmän toiminnan. Työ sisältää johdinsarjojen kytkentää, sähköjärjestelmien testausta, vianhakua, mekaanista asennusta sekä mahdollisesti koneella ajoa.

Odotamme hakijalta sähköalan koulutustaustaa sekä alan työkokemusta, esimerkiksi ajoneuvosähköistä. Pystyt työskentelemään nopeasti muuttuvissa tilanteissa, etkä epäröi ottaa vastuuta. Sinulla on oma-aloitteinen työote ja osaat työskennellä sekä itsenäisesti että tiimin jäsenenä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn Ponssen tehtaalla metsäkonealan huipulta:

Metsäkonetehtaan sisälogistiikka on kehitetty vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin. Ponsselaisuus on lupsakkaa ja reilua meininkiä – asiakasta palvellaan ja töitä tehdään tosissaan, muttei totisina. Työyhteisössämme työskentelee kymmeniä innokkaita, motivoituneita ja ammattitaitoisia henkilöitä.  Yrityksen menestyksestä otetaan ja kannetaan vastuuta yhdessä. Henkilöstön merkitystä ja arvostusta on Ponssella aina korostettu. Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin, kokee työnsä mielekkääksi ja haluaa kehittyä työssään.

Tutustu lisää Ponsseen osoitteessa www.ponsse.com/fi/

Haluatko liittyä joukkoomme?

Jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Aloitamme esihaastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Osuma Henkilöstöpalvelut Oy: Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Vieremä

Haku alkaa:
04.07.2023

Haku päättyy:
08.10.2023