Leppävirralla sijaitseva monimerkkikorjaamomme etsii ajoneuvoasentajaa tositarkoituksella. Tule täydentämään joukkoamme kesän ajalle!

Haemme asiakasyrityksellemme Hinausapupalvelu Sorsalle aloittelevaa ajoneuvoasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Leppävirralle kesän ajalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan esimerkiksi kevään rengassesongissa tai toukokuun loppupuolella. Työajat ovat pääasiassa ma-pe kello 8–16.30 välisenä aikana.

Tehtäväsi keskittyy henkilö- ja pakettiautojen erilaisiin huolto- ja korjaustöihin. Voit hyvin olla esimerkiksi alalle valmistuva opiskelija tai juuri valmistunut, sillä työskentelet pidemmän kokemuksen omaavan asentajan kanssa. Tärkeintä on omatoiminen ote, innostus alaa kohtaan sekä halu kartuttaa osaamista. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyön mukavassa ammattilaisten joukossa. Tehtävässä palkkaus on vähintään TES:in mukainen, mutta huomioimme mielellämme aiemman kokemuksen ja kertyneen osaamisen palkassa.

Hinausapupalvelu Sorsa on osa Pohjoismaissa toimivaa SOS Hinaus -ketjua. Monipuolisten hinauspalveluiden lisäksi olemme täyden palvelun autokorjaamo. Perinteisten huoltojen ja korjausten lisäksi palveluihin kuuluvat esimerkiksi nelipyöräsuuntaukset ja pakokaasumittaukset. Tutustu yritykseen tarkemmin: www.hinaussorsa.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Lindqvist, 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

Haku alkaa:
11.01.2023

Haku päättyy:
07.02.2023