Haemme asiakasyrityksellemme Valokuitunen Oy:lle aluemyyntiedustajia määräaikaiseen projektiin Puolangan alueelle. Työajat ovat joustavat, ja projektimyynti sopii hyvin esimerkiksi lisätuloiksi oman työn ohelle, opiskelijalle tai eläkkeellä olevalle henkilölle.

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Meillä väki viihtyy, yhteishenki on vahva ja tukea aina saatavilla.

Pääset tutustumaan Valokuituseen lisää osoitteessa: www.valokuitunen.fi

Aluemyyntiedustajana Valokuitusella

Toimit itsenäisenä myyntiedustajana tarkoin rajatun alueen myyntiprojektin ajan. Jalkaudut kohtaamaan potentiaalisia asiakkaita heidän kotonaan sekä erilaisissa markkinointitilaisuuksissa. Alueille tehdään ennakkomarkkinointia, jotta asukkaat osaavat jo odottaa alkavaa valokuitukampanjaa. Myyntiä tehdään sekä omakotitaloihin että paritaloihin.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa myynti- tai asiakaspalvelukokemusta, sillä saat tuotteisiimme ja toimintaamme kattavan perehdytyksen. Etsimme rohkealla asenteella varustettuja tekijöitä, joilla on itsenäinen ja tavoitteellinen ote tekemiseen. Liikkuvassa myyntityössä tarvitset B-ajokorttia sekä omaa autoa, jonka käytöstä saat kilometrikorvaukset.

Tarjoamme sinulle:

  • Provisiopalkkauksen, jonka suuruus on 150 e/kauppa – ylärajaa ei ole.
  • Kattavan perehdytyksen tuotteeseen ja myyntityöhön.
  • Työssä tarvittavat työvälineet ja -varusteet.
  • Joustavuutta – saat vapaat kädet määrittää omat työaikasi. Yleensä myyjämme työskentelevät ilta- ja viikonloppupainotteisesti.
  • Esihenkilön ja tiimin tuen – juhlimme yhdessä onnistumisia.

Luitko juuri tulevasta työstäsi? Tervetuloa, tulevaisuus odottaa.

Tule osaksi Valokuitusen porukkaa ja pistä hakemuksesi tulemaan Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, Jani Lindqvist, p. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Kainuu, Puolanka

Haku alkaa:
13.10.2023

Haku päättyy:
12.12.2023