Etsimme asiakasyrityksellemme tavoiteorientoitunutta B2B -taitajaa täyttämään suurasiakasmyyjän saappaat, työ- ja edustusvaatteet?

Haemme asiakasyrityksellemme aluepäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopioon.

Asiakasyrityksemme on arjen hankintojen rohkea uudistaja, joka palvelee kaikenkokoisia yrityksiä koko Suomen alueella vahvalla ammattitaidolla, laadukkailla tuotteilla alan johtavilta brändeiltä sekä asioita eteenpäin vievällä otteella.

Aluepäällikkönä suurasiakasmyynnissä

Aluepäällikkönä pääset kartoittamaan kattavasta asiakaslistasta potentiaalisia mahdollisuuksia unohtamatta nykyisiä asiakkaita. Asiakassalkkusi koostuu pidempiaikaisista ja sitoutuneista suurasiakkaista sekä uusista mahdollisuuksista, joihin tartut kiinni kuin logo collegeen. Sinulle tarjotaan selkeä myyntiprosessi, jossa saat esihenkilösi sekä rautaisen ammattitaidon omaavan työporukan tuen myyntitavoitteiden ylittämiseksi.

Toivomme sinulta

Etsimme ratkaisukeskeistä asiakaspalvelun taitajaa, joka aidosti kuuntelee asiakasta sekä tarjoaa parhaat ratkaisut huolella valikoidusta tuotevalikoimasta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tavoiteorientoitunutta asennetta. Kyllä vain! Nälkä kasvaa syödessä, eikä nukkuvan kissan suuhun hiiri juokse – Kun ylität myyntitavoitteesi, tähtäät seuraavaksi portaissa korkeammalle. Sinulla on tolkutonta intoa kehittyä sekä ripaus huumorintajua tekemisessä. Loput työn saloista avautuvat sinulle perehdytyksessä. Arvostamme hakijalla aiempaa kokemusta CRM-järjestelmistä, ja hallitset niin tietokoneen kuin puhelimen käytön.

Tarjoamme sinulle

Tehtävässä on kannustava palkkausmalli: kiinteä kuukausipalkka sekä mikä parasta, provisio lisänä. Oma ahkeruutesi palkitaan ja työstäsi maksetaan asianmukaista palkkaa.

Tarjoamme sinulle parhaat työkalut menestyä tehtävässä osana asiakkaamme kasvavaa yritystä, jossa työt otetaan vakavasti, mutta osataan nauraa myös itselle! Toiminnan kulmakivenä ovat timanttiseksi hiottu palveluprosessi sekä vastuullisuus kestävissä valinnoissa.

Luitko juuri tulevasta työstäsi?

Varmista paikkasi osana asiakkaamme kasvutarinaa ja pistäthän hakemuksesi tulemaan. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos et ole vielä täysin vakuuttunut, otahan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Tomi Ikonen puh. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
25.07.2022

Haku päättyy:
22.08.2022