Elämä voi olla yhtä teatteria – Ravintola Teatteri. Tässä Helsingin sykkivässä sydämessä Esplanadin puiston alkupäässä viihdyt aamukahvista yömyssyyn. Keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa oleva ravintolakokonaisuus kätkee sisäänsä Teatterin Grillin lisäksi Teatteribaarin, Kellobaarin, Klubin sekä Delin. 

Haemme asiakasyrityksellemme Ravintola Teatteriin apulaisravintolapäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Aloitusajankohta ja palkkaus ovat sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaasi kuuluu ravintolan päivittäisen toimintaan osallistumista tiiviissä yhteistyössä ravintolapäällikön ja vuoropäälliköiden kanssa. Apulaisravintolapäällikkö on osaltaan varmistamassa erinomaista asiakaskokemusta sekä ravintolan arjen sujuvuutta niin tiimiä esimerkillä johtaen kuin hallinnollisella puolella.

Etsimämme henkilö on tunnollinen tiimipelaaja, jolla on hyvät organisointitaidot ja halua kehittyä alalla eteenpäin. Aiempi kokemus ravintola-alan esihenkilötehtävistä, esimerkiksi vuorovastaavan työstä, maustettuna hyvällä asenteella antaa tehtävään hyvät valmiudet. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen vastaavasta työstä.

Teatterissa pääset osaksi mielenkiintoista ravintolakokonaisuutta sekä mahtavaa työporukkaa. Saat käyttöösi myös NoHo Partnersin henkilökuntaedut. Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: www.teatteri.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Joonas Luotonen, 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
15.11.2023

Haku päättyy:
14.12.2023