PX Restaurants Oy

Apulaisravintolapäällikkö

Uusimaa, Helsinki

Julkaistu 03.07.2024

Sulkeutuu 18.07.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Joonas Luotonen

Myyntipäällikkö (Tampere)

040 718 6733 joonas.luotonen@ohp.fi

Apulaisravintolapäällikkö

Haemme PX Restaurants Oy:lle apulaisravintolapäällikköä henkilöstöravintola Xaviériin Helsingin Ruoholahteen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, ja työt alkavat sopimuksen mukaan kesän aikana. Työajat tulevat sijoittumaan pääasiassa arkipäiville kello 7-19 välille, mutta sesonkiaikana tapahtumia voi olla ajoittain myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi.

Apulaisravintolapäällikkönä toimit ravintolapäällikön oikeana kätenä. Osallistut ravintolan operatiiviseen toimintaan ja sen ohjaamiseen esimerkiksi tiimiä johtamalla ja perehdyttämällä, ja lisäksi työhösi kuuluu myyntipalvelullisia tehtäviä ja asiakkaiden kanssa yhteydenpitoa. Talo, jossa ravintola operoi, on pohjoismaiden toiseksi suurin neuvottelukeskus, joten työpäivissä riittää monipuolisuutta.

Parhaat valmiudet tehtävään antaa aiempi työkokemus ravintola-alan esihenkilötehtävistä, erinomaiset sosiaaliset – ja organisointitaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Hakemamme henkilö ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen sekä omaa ratkaisukeskeisen ja tavoitteellisen työotteen.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi