Haemme asiakasyrityksellemme Hanko Sushi -ravintoloihin apulaisravintolapäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Työaika on 90–112,5 h/3vko ja työn aloitus on sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja NoHon valtakunnalliset laajat henkilöstöedut.

Apulaisravintolapäällikön tehtäviin kuuluu pääasiassa vuorojohtaminen, keittiötyöskentely, asiakaspalvelu ja kassatyöskentely. Lisäksi apulaisravintolapäällikkönä pääset tekemään tavarantilauksia, inventointia, omavalvontaa, erilaisia rahaliikenteen taustatehtäviä sekä osallistumaan työvuorosuunnitteluun, budjetointiin sekä ravintolan tuloslaskelman tarkastamiseen ja analysointiin.

Odotamme hakijalta hyviä ihmissuhdetaitoja sekä kykyä rakentaa hyvää tiimihenkeä. Osaat ja haluat ratkaista arjen ongelmia ja haasteita ja omaat positiivisen asenteen. Pidät työstäsi ja haluat edetä urallasi. Pidät vastuusta sekä välität ja pidät huolta koko työyhteisöstä ja toimipaikasta. Arvostamme yrittäjämäistä asennetta ja odotamme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta ravintola-alan esihenkilötehtävistä.  

Hanko Sushi – sushia vastuullisista merenelävistä. Hanko Sushin tarina on nimessämme. Se kertoo mistä olemme kotoisin: eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jonne ensimmäinen sushi-ravintolamme avattiin vuonna 2009.

Lue ravintolasta lisää osoitteessa: https://www.hankosushi.fi/

Tule kanssamme luomaan makumatka Aasiaan keskellä Tamperetta ja jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme mahdollisimman pian!

Mikäli haluat tiedustella tehtävästä lisää, olethan rohkeasti yhteyksissä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
25.11.2022

Haku päättyy:
13.12.2022