Haemme asiakasyrityksellemme Vene-Hietsu Oy:lle asentajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen Imatran alueelle. Voit työskennellä joko tarvittaessa töihin kutsuttavana muiden töidesi ohella tai kokoaikaisena. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja aloitat työskentelyn Osuma Henkilöstöpalveluiden kirjoilla. Tehtävän palkka on sovittavissa nojaten osaamiseesi.

Asentajana työskentelet pääasiassa erilaisten määräaikaishuoltojen parissa. Vene-Hietsu Oy myy, huoltaa, korjaa ja varustelee veneitä, mönkijöitä, moottorikelkkoja ja vesijettejä toimien merkkihuoltona esimerkiksi Mercury ja Yamaha -merkeille.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta huoltoasentajan tehtävistä, jotta kykenet itsenäiseen työhön. Kiinnostus tuoteperhettä kohtaan tai esimerkiksi alan harrastuneisuus sekä halu oppia uutta auttavat omaksumaan laajan tuotevalikoiman ja kehittymään asennuksien ammattilaiseksi. Töissä puhalletaan yhteen hiileen, ja toivommekin hyviä yhteistyötaitoja myös sinulta.    

Vene-Hietsu Oy on paikallinen, vuonna 1976 perustettu perheyritys. Tutustu mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi tarkemmin: www.vene-hietsu.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Etelä-Karjala, Imatra

Haku alkaa:
22.05.2023

Haku päättyy:
04.06.2023