Ponsse

Asentajia Vieremälle

Pohjois-Savo, Vieremä

Julkaistu 07.06.2024

Sulkeutuu 24.06.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Erno Randelin

Myyntipäällikkö, Iisalmi

045 269 6696 erno.randelin@ohp.fi

Asentajia Vieremälle

Haemme Ponsse Oyj:lle asentajia pidempiaikaiseen työsuhteeseen Vieremän metsäkonetehtaalle. Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Aloitat työskentelyn Osuma Henkilöstöpalveluiden kautta.

Alussa oli savotta, pokasaha ja Einari. Tänään maailman parhaat metsäkoneet.

Ponsse Oyj on tänä päivänä yksi maailman suurimmista tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden valmistajista. Yritys sijaitsee edelleen samalla paikalla Vieremällä kuin perustamisvuonnaan 1970.

Asentajana Ponssella:

Työ on pääasiassa mekaanista ja hydraulista asennusta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää asennuksen perustaitojen hallintaa.

Katsomme eduksesi alan ammatillisen tutkinnon sekä aiemman työkokemuksen. Ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä saat tehtävään koulutuksen. Arvostamme motivaatiota oppia sekä oikeaa asennetta tekemiseen.

Tarjoamme sinulle nykyaikaisen ja tehokkaan työympäristön sekä työyhteisön täyden tuen tehtävään metsäkonealan huipulta:

Metsäkonetehtaan sisälogistiikka on kehitetty vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin. Ponsselaisuus on lupsakkaa ja reilua meininkiä – asiakasta palvellaan ja töitä tehdään tosissaan, muttei totisina. Työyhteisössämme työskentelee kymmeniä innokkaita, motivoituneita ja ammattitaitoisia henkilöitä.  Yrityksen menestyksestä otetaan ja kannetaan vastuuta yhdessä. Henkilöstön merkitystä ja arvostusta on Ponssella aina korostettu. Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin, kokee työnsä mielekkääksi ja haluaa kehittyä työssään.

Tutustu lisää Ponsseen osoitteessa www.ponsse.com/fi/

Voit myös käydä katsomassa uratarinoita Ponsselta osoitteessa: https://ura.ponsse.com/

Haluatko liittyä joukkoomme?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella, sillä haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Osuma Henkilöstöpalvelut Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi