Etsitkö toimistotyötä, jossa pääset tekemään asiakaspalvelua ja vaikuttamaan tuloihisi? Hae asiakashankkijaksi Fondionille!

Etsimme asiakasyrityksellemme Fondion Oy:lle motivoituneita asiakashankkijoita myyntitiimin vahvistukseksi kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Espooseen. Työskentelet työsuhteeseen kuuluvan koeajan Osuman kautta, jonka jälkeen siirryt asiakasyrityksen kirjoille.

Fondion Oy on pitkään rakennusliiketoiminnan kokemukseen pohjautuva yritys, joka on perustettu uudistamaan rakennusalan toiminnanohjausta. Tavoitteenamme on alan paras asiakaskokemus. Satojen rakennusalan yritysten tarvekartoitusten pohjalta meille on muodostunut näkemys rakennusalan keskeisimmistä tarpeista ja haasteista. Ymmärrämme erikokoisten yritysten arkea, olivatpa kyseessä keikkaluonteiset laskutustyöt tai suuret urakkakokonaisuudet.

Pääset tutustumaan yritykseen lisää osoitteessa: https://www.fondion.com

Mitä tulisit meillä tekemään?

Asiakashankkijana pääset sopimaan myyntitiimillemme tapaamisia. Tehtävänäsi on kertoa asiakkaille jo ensimmäisestä puhelusta lähtien, mitä konkreettista lisäarvoa Fondion voi tarjota, esimerkiksi kannattavuuteen, kassavirtaan sekä yleiseen tehokkuuteen. Teemme töitä intohimosta ja olemme saaneet erittäin hyvän vastaanoton alan yritysten keskuudessa.

Toivomme sinulta

  • Tavoitteellista ja oppimishaluista asennetta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja aitoa halua auttaa asiakasta
  • IT-alan perustaitojen olevan hallussa
  • Rakennusalan kokemus on plussaa

Miksi meille?

  • Tarjoamme sinulle reilun 13,50 tuntipalkan + bonusmallin onnistumisista
  • Pääset osaksi ammattitaitoista ja kannustavaa huippuporukkaa, jossa voit kehittää osaamistasi
  • Fondionilla ollaan valmiita panostamaan työntekijöihin ja tarjoamme sinulle työkalut sekä materiaalit työssä menestymiseksi

Hae mukaan!

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Heräsikö kysyttävää? Otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Osuma Henkilöstöpalvelut Oy Jani Lindqvist, p. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo

Haku alkaa:
02.03.2023

Haku päättyy:
26.03.2023