Haemme asiakasyrityksellemme Autopuhdistus Karppanen Oy:lle autofiksaria pidempiaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Aloitat työskentelyn Osuman kautta, ja ensimmäisen kuuden kuukauden jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiakkaan omilla kirjoilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, ja tehtävän palkka pohjautuu auto- ja konekorjaamoalan työehtosopimukseen.

Tehtävänkuvaasi kuuluvat autojen sisä- ja ulkopesu, vahaukset sekä muut auton fiksaustehtävät. Saat tehtävään ja toimintatapoihimme kattavan perehdytyksen.

Etsimme autoalasta kiinnostunutta reipasta tekijää, jolla on tarkka ja huolellinen työnjälki sekä asiakaspalvelutaitoja. Tehtävä edellyttää alan aikaisempaa kokemusta tai alalle soveltuvaa koulutusta sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Mikäli olet urasi alkuvaiheilla, katsomme eduksesi alan harrastuneisuuden.

Autopuhdistus Karppanen Oy on ajoneuvojen sisä- ja ulkopuhdistuksen sekä pinnoituksen ammattilainen. Yrityksellemme tärkeää on luotettavuus, vastuullisuus ja toiminnan kehittäminen.

Tule osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana!

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Juho Keränen, p. 040 733 2320, juho.keranen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
22.11.2023

Haku päättyy:
06.12.2023