Haemme asiakasyrityksellemme Autopuhdistus Karppanen Oy:lle ammattitaitoisia autofiksareita toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Joensuuhun. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Tehtävänkuvaasi kuuluvat autojen sisä- ja ulkopesu, vahaukset sekä muut auton fiksaustehtävät. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Etsimme autoalasta kiinnostuneita reippaita tekijöitä, joilla on tarkka ja huolellinen työnjälki. Arvostamme alan aikaisempaa kokemusta tai koulutustaustaa ja edellytämme voimassa olevaa B-ajokorttia. Ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä kiinnostus alaa kohtaan ja esimerkiksi harrastuneisuus autojen parissa antaa jo hyvin valmiuksia tehtävissä menestymiseksi.

Autopuhdistus Karppanen Oy on ajoneuvojen sisä- ja ulkopuhdistuksen sekä pinnoituksen ammattilainen. Yrityksellemme tärkeää on luotettavuus, vastuullisuus ja toiminnan kehittäminen.

Tule osaksi ammattitaitoista työyhteisöä! Jätähän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Niskanen puh. 040 502 5920, antti.niskanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Joensuu

Haku alkaa:
06.05.2022

Haku päättyy:
06.06.2022