Haemme asiakasyrityksellemme Autopuhdistus Karppanen Oy:lle ammattitaitoista autofiksaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Lahteen. Aloitat työskentelyn Osuman kautta, ja koeajan päätyttyä sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän palkka pohjautuu auto- ja konekorjaamoalan työehtosopimukseen.

Tehtävänkuvaasi kuuluvat autojen sisä- ja ulkopesu, vahaukset sekä muut auton fiksaustehtävät. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Etsimme autoalasta kiinnostuneita oma-aloitteisia tekijöitä, joilla on tarkka ja huolellinen työnjälki. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan aikaisempaa kokemusta tai alalle soveltuvaa koulutusta sekä voimassa olevaa B-ajokorttia.

Autopuhdistus Karppanen Oy on ajoneuvojen sisä- ja ulkopuhdistuksen sekä pinnoituksen ammattilainen. Yrityksellemme tärkeää on luotettavuus, vastuullisuus ja toiminnan kehittäminen. Tutustu yritykseen tarkemmin: www.autopuhdistuskarppanen.fi

Tule osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Niskanen puh. 040 502 5920, antti.niskanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Päijät-Häme, Lahti

Haku alkaa:
09.05.2023

Haku päättyy:
05.06.2023