Haemme nyt asiakasyrityksellemme Fantasia Works Oy:lle pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen automaatio- ja elektroniikka-asentajaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, ja työskentelet aluksi Osuman kautta. Päätoimipisteesi on Kuopiossa Neulamäen tehtaalla, mutta työ sisältää myös matkustamista ympäri Suomen ja ulkomaille asennustöiden parissa, joten tarvitset B-ajokortin.

Päätehtävänäsi on sähkötekniikkaa sisältävien peliaktiviteettien ja lavasteiden kokoonpano. Edellytämme:
– Soveltuvaa koulutusta, kuten elektroniikka-asentaja tai -suunnittelija tai sähkö- ja automaatioala
– Sähkötyö- ja työturvallisuuskorttia
– Kuvanlukutaitoa vähintään sähkötöihin (eduksi kuvanlukutaito myös teknisen- ja rakennuspuolen osalta)

Monipuolisessa työssä eduksesi ovat esimerkiksi ohjelmointikokemus (Siemens Logo!, Raspberry Pi / Python ja Arduino tai vastaavat) ja tulityökortti. Myös yleinen teknisen alan kokemus on eduksesi, ja toivommekin valmiutta projektista riippuen osallistua myös muihin tuotannon tehtäviin.

Haemme kansainväliseen ja kasvavaan tiimiin pidempiaikaista jäsentä, jolla on tarkka ja omatoiminen työote sekä kiinnostusta alaa ja uuden oppimista kohtaan. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja vaihtelevat työkohteet, monipuolisen työnkuvan, mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä fantastisen tiimin tuen.

Tutustu yritykseen osoitteessa: www.fantasiaworks.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä pian hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Aloitamme esihaastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
21.09.2022

Haku päättyy:
04.10.2022