Haemme asiakasyrityksellemme autonkuljettajia erilaisiin kuljetustehtäviin Pohjois-Savon alueelle muun muassa Kuopioon, Iisalmeen ja Varkauteen.

– Työsuhteita on tarjolla tarvittaessa töihin kutsuttavasta pidempiin määräaikaisuuksiin
– Työskennellä voit oman toiveesi ja käytettävyytesi mukaisesti, sekä haluamallasi alueella
– Töiden aloitus on tarpeen mukaan tammikuun 2023 alusta alkaen

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, sekä omaa huolellisen ja reippaan työskentelyotteen. Työskennellessäsi pysyt aikatauluissa luotettavalla otteella. Autonkuljettajana edellytämme sinulta vähintään B-ajokorttia ja kuljetusauton mukaisesti tarvittaessa C-ajokorttia. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kuljetustehtävistä ja hyvää paikallistuntemusta.

Asiakasyrityksemme tuottaa ympäri Pohjois-Savon laadukkaita palveluita arjen kumppanina, kuten ruoka-, puhtaus- ja välinehuollon palveluita, sekä kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon ja logistiikan palveluja. Työkavereiksesi saat tekemisen meiningillä varustetun työyhteisön ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle parhaiten sopien.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Lindqvist 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi, Kuopio, Varkaus

Haku alkaa:
25.11.2022

Haku päättyy:
14.12.2022