Haemme asiakasyrityksellemme Iisalmen keskustassa sijaitsevaan Bar Caveen baarityöntekijöitä, blokkareita ja narikkatyöntekijöitä! Työskentely on osa-aikatyötä aukioloaikojen mukaisesti työvuorojen painottuen viikonloppuihin.

Bar Cave on Iisalmen keskustan paraatipaikalla sijaitseva yökerho, joka takaa viihdettä monenlaiseen makuun. Löydät täältä niin karaoken, sesonkeihin sopivat bileet kuin savolaisen rennon lupsakan meiningin. Bar Cave tarjoaa viihdettä yön pikkutunneille saakka! 

Baarityöntekijältä toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kuin kotonaan itsenäisesti baaritiskin takana. Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta baarityöskentelystä, sekä intoa ja iloa kehittyä monipuolisen juomavalikoiman parissa. Työnkuva edellyttää anniskelupassia.

Blokkariksi etsimme ripeäotteista tekijää astiahuollon ja yleisen siisteyden ylläpitämiseen, tehtäviisi voiden kuulua myös muita avustavia tehtäviä. 

Narikkatyöntekijänä toimit asiakaspalvelutehtävissä huolehtien narikan sujuvasta toiminnasta ja siihen liittyvästä kassatyöskentelystä.

Blokkarin ja narikkatyöntekijän tehtävissä aikaisempi kokemus ei ole pakollinen, sillä tärkeintä meille ovat reipas ja asiakaslähtöinen asenne sekä hyvät tiimityötaidot. Ethän siis epäileile jättää hakemustasi!

Kiinnostuitko liittymään mukaan Bar Caven tiimiin? Jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä töiden alkaen sopimuksen mukaan.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Lauri Jalkanen puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
04.04.2023

Haku päättyy:
01.06.2023