Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Hophausiin baaritarjoilijaa Tahkovuorelle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt kestävät alustavasti talvisesongin yli. Halutessasi voit jatkaa työskentelyä sesongin jälkeen, ja joustoa tuo myös sovittavissa olevat työtunnit. Voit työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti painottuen viikonlopuille.

Työnkuvassasi olet mukana tuottamassa asiakkaille ikimuistoisia hetkiä loistavien juomien ja palveluiden äärellä Tahkon matkailukeskuksen ytimessä! Arvostamme positiivista asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja halua tarjota hyvä asiakaskokemus. Meille tärkeää on yhteen hiileen puhaltaminen ja halu tuoda oma työpanos tiimin eduksi.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen baaritarjoilijan tehtävistä ja alalle soveltuvan koulutuksen. Tärkeintä kuitenkin on halu oppia, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen!

Tässä työssä saat mielenkiintoiset tehtävänkuvan monipuolisessa matkailukeskuksessa, mahdollisuudet kehittää omaa ammattiosaamistasi sekä ammattitaitoiset ja lupsakat työkaverit.

Jätäthän hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, otathan yhteyttä Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
18.09.2023

Haku päättyy:
02.10.2023