Haemme asiakasyrityksellemme Suomen Viihderavintolat Oy:lle baarityöntekijöitä kesäsesonkiin Bierhaus Köln -ravintolaan Helsinkiin. Työn aloitus on sopimuksen mukaan kesäkuun alussa ja kestää elokuun loppuun saakka. Työ on kokoaikatyötä.

Bierhaus Köln on saksalaistyylinen oluttupa Malmin keskustassa. Oluttuvan kattava valikoima sisältää oluita useissa hanoissa, erikoisoluita pulloissa sekä siideretä eri puolilta maailmaa. Juomien seuraksi tarjolla on myös saksalaisia vaikutteita omaavaa pubiruokaa bratwursti-hot dogeista nachoihin.

Ravintolassa on laaja valikoima erilaisia juomia, kuten erikoisoluita, joten toivomme, että sinulle on kertynyt tuotetuntemusta aiemman työkokemuksen kautta. Vilkkaassa ravintolassamme odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta baarityöskentelystä ja erityisesti oluthuoneella työskentelystä. Tehtävä edellyttää anniskelupassin.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja! Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
02.02.2023

Haku päättyy:
28.03.2023