Rantaudu ripeästi, tätä on kesä parhaimmillaan!

Etsimme joukkoomme HSF Bar & Kitchenin kesäsesonkiin 2022 iloisia ja palvelualttiita baarityöntekijöitä, jotka ovat valmiita ikimuistoiseen kesään Hangon auringon lämmössä. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä talvisesonkiin. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta iloista mieltä, joustavuutta ja huumorintajua, sekä aikaisempaa ravintola-alan kokemusta. Tehtävä edellyttää hygieniapassin. Katsomme eduksi ravintola-alan koulutuksen sekä ruotsin kielen taidon.

HSF Bar & Kitchen on ollut suosittu osa Hangon kesää jo vuodesta 1938 lähtien. Vierasvenesataman tuntumassa sijaitseva ravintola HSF on tunnettu upeasta miljööstään ja ennen kaikkea vieraanvaraisesta palvelustaan. Auringon laskiessa tunnelmaa nostattavat keskiviikosta lauantaihin mm. laituritanssit, rakkauden huuma ja muut riemastuttavat rytmit.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Kerrothan myös, mihin tehtävään olet hakemassa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
13.06.2022

Haku päättyy:
13.07.2022