Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Piazzaan baarityöntekijää ja blokkaria määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudelle 2022–2023 Tahkovuorelle.

Etsimme joukkoomme iloisia ja palvelualttiita tekijöitä, jotka ovat valmiita ikimuistoiseen talveen Tahkon legendaarisen sesongin vilskeessä! Tehtävät sopivat niin vasta-alkajille kuin jo kokemusta kerryttäneille.

Tarjolla on eri pituisia työsuhteita ja sinulla on mahdollisuus työskennellä niin osa- kuin kokoaikaisesti niin kuin sinulle parhaiten sopii. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. Eduksi katsomme hygienia- ja anniskelupassin, mutteivat ne ole välttämättömät.

Savon suurin ympärivuotisten tapahtumien aitiopaikka sijaitsee vetovoimaisen Tahkon matkailualueen ytimessä. Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.piazzatahko.fi

Tarjoamme sinulle työn vauhdikkaan sesongin iloisessa porukassa Tahkovuoren henkilöstöetujen ja majoitusmahdollisuuden kera. Ethän epäile jättää hakemustasi, sillä tehtäviin perehdytään ja tärkeintä meille on motivaatio työtä kohtaan!

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
04.10.2022

Haku päättyy:
08.12.2022