Haemme asiakasyrityksellemme baarityöntekijöitä ja järjestyksenvalvojaa Mäntsälään avattavaan karaokeravintolaan. Töiden aloitus on arviolta joulukuun puolessa välissä. Ravintola on avoinna viikon jokaisena päivänä, joten töitä riittää. Sopimuksen mukaan voitkin työskennellä joko osa- tai kokoaikaisesti.

Baarityöntekijäksi hakemamme henkilöt ovat huumorintajuisia, asiakaspalveluhenkisiä ja ovat kuin kotonaan tiskin takana sekä asiakkaiden parissa. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja innon ja ilon kehittyä tehtävissä. Tehtävä edellyttää hygieniapassin, anniskelupassi katsotaan eduksi.

Järjestyksenvalvojana tehtävänäsi on huolehtia asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta. Odotamme hakijalta järjestyksenvalvojakorttia ja eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen järjestyksenvalvojan tehtävistä ja asiakaspalvelutyöstä.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Mäntsälä

Haku alkaa:
02.11.2022

Haku päättyy:
09.12.2022