Löyly on pala Helsingin kaunista rantaviivaa, upeita elämyksiä ja lämpimiä hetkiä niin kaupunkilaisille kuin matkailijoillekin. Kesäpäivistä kelpaa nauttia upeilla terasseilla ja saunat ovat kuumana joka päivä. Löyly tarjoaa sinulle mahdollisuuden kesän upeimpaan työpaikkaan, jossa menoa ja meininkiä riittää aamusta yöhön!

Etsimme nyt motivoituneita baarityöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin Löylyyn kesäkaudelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestävät elokuun loppuun.

Baarityöntekijänä työpisteesi voi olla sisä- tai terassibaarissa. Aamupäivä lähtee käyntiin erikoiskahvikoneen läheisyydestä, ja iltapäivällä meininki vaihtuu festarimaisempaan suuntaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat aurinkoisen asiakaspalveluasenteen, olet reipas ja oma-aloitteinen, etkä pelkää kovaakaan painetta. Edellytämme hakijoilta hygieniapassia. Katsomme eduksesi aiemman ravintola-alan- ja asiakaspalvelukokemuksen, mutta voit olla myös vasta-alkaja.

Tutustu Löylyyn tarkemmin osoitteesta: www.loylyhelsinki.fi

Jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
05.05.2022

Haku päättyy:
06.06.2022