Haemme asiakasyrityksellemme kassamyyjiä, baarityöntekijöitä ja baarimestaria/vuoropäällikköä Haukilahden Helmi -ravintolaan Espooseen. Työ on kokoaika- tai osa-aikatyötä sopimuksen mukaan tai tehtävän mukaan. Töitä on tarjolla touko-elokuun väliselle ajalle.

Pidämme mielellämme hyvistä tekijöistä kiinni, joten sinulla on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus on sopimuksen mukaan.

Kassamyyjänä työskentelet baarin puolen kassalla vastaanottamassa tilauksia ja avustamassa muita baarityöntekijöitä. Arvostamme positiivista palveluasennetta ja reipasta työotetta. Kokemus kassatyöskentelystä katsotaan eduksi.

Baarityöntekijänä toivomme sinun olevan kuin kotonasi tiskin takana: arvostamme etenkin aiempaa kokemusta baarityöskentelystä. Meille tärkeintä on löytää henkilö, jolla on motivaatiota kehittyä sekä oikea asenne tekemiseen.

Mikäli olet kerryttänyt jo enemmän osaamista baarityöskentelystä, etsimme baarimestaria tai baarin vuoropäällikköä. Sinulle asiakaspalvelu on lähellä sydäntä ja haluat tuottaa asiakkaillesi elämyksiä. Toivomme sinulla olevan hyvät organisointi- ja ongelmanratkaisukyvyt sekä kykyä johtaa tiimiä esimerkilläsi.

Tehtävät edellyttävät hygieniapassin. Anniskelupassi ja alan koulutustausta katostaan eduksi.

Sikke Sumarin luotsaama Espoon merenrannalla sijaitseva Haukilahden Helmi -ravintola on täysin remontoitu ravintolarakennus toivottaen vieraat maistelemaan sekä maan että meren helmiä monipuolisesti ja vaihtelevasti, sillä lista elää ja hengittää sesonkien ja merituulienkin mukaan.

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.haukilahdenhelmi.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo

Haku alkaa:
08.02.2023

Haku päättyy:
03.04.2023