Etsimme asiakasyrityksellemme ravintola Löylylle osaajia monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi huomioiden.

Löyly on pala Helsingin kaunista rantaviivaa, upeita elämyksiä ja lämpimiä hetkiä niin kaupunkilaisille kuin matkailijoillekin. Kesäpäivistä kelpaa nauttia upeilla terasseilla ja saunat ovat kuumana joka päivä. Löyly tarjoaa sinulle mahdollisuuden kesän upeimpaan työpaikkaan, jossa menoa ja meininkiä riittää aamusta yöhön!

Paikkoja on vielä vapaana baarityöntekijöille ja vuoropäälliköille, joten jätäthän hakemuksesi pian ja varmista paikkasi!

Baarityöntekijänä toimit asiakaspalvelutehtävissä maistuvan ruuan ja kylmien juomien parissa. Työpisteesi voi olla ravintolan sisätiloissa tai terassibaarilla. Sinulla on taustaa drinkkien tekemisestä sekä innostunut ja luova asenne toiminnan kehittämiseen.

Päälliköitä haetaan niin blokkiin, terassille, keittiöön kuin saliin. Osaston mukaan työtehtäviisi voivat kuulua esimerkiksi vuorojohtaminen, henkilökunnan perehdytys, tapahtumien järjestäminen ja osaston sujuvasta toiminnasta vastaaminen omalla esimerkillä johtaen. Työnkuva on sinulle entuudestaan tuttua ja sinulla pysyy langat hyvin käsissä kiireenkin keskellä. 

Työsuhteet ovat määräaikaisia kesäkaudeksi 2023 arviolta huhti-toukokuusta elokuuhun. Aloitus- ja lopetusajankohdat ovat kuitenkin sopimuksen mukaan ja töitä voit tehdä niin osa- kuin kokoaikaisesti.

Voit tutustua Löylyyn tarkemmin osoitteesta: www.loylyhelsinki.fi

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Mira Hallikainen 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi     

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
17.03.2023

Haku päättyy:
31.03.2023