Haemme asiakasyrityksellemme Suomen Viihderavintoloille blokkareita Milliklubi Bar & Discoon määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2023 Helsinkiin! Sinulle sopien voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti. Töiden kesto on sopimuksen mukaan toukokuusta elokuun loppuun.

Milliklubi on se todellinen yökerhojen helmi. Me tarjoilemme kansalle mielettömän, suorastaan eeppisen tunnelman viikon jokaisena päivänä.

Lue lisää Milliklubista osoitteessa: https://milliklubi.fi/

Blokkarina työhösi kuuluuvat muun muassa baarin siisteyden ylläpitäminen, blokkaaminen, astiahuolto, baarien sekä muut avustavat tehtävät.

Aiempi kokemus ei ole välttämätön, sillä tärkeintä on, että olet kiinnostunut asiakaspalvelusta ja ravintolassa työskentelystä, sekä haluat oppia uutta! Olet ennen kaikkea joustava ja oma-aloitteinen sekä nautit työskentelystä menevässä ilmapiirissä. Eduksi katsomme hygieniapassin.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja! Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
03.02.2023

Haku päättyy:
28.03.2023