Haemme asiakasyrityksellemme HT Laserille koneistajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen Tornioon. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on kokoaikainen vuorojen jakautuen aamu- ja päivävuoroihin. 

Koneistajaksi haemme henkilöä, joilla on hyvät kädentaidot, piirustustenlukutaitoa ja halua kehittää koneistustoimintoja eteenpäin. CNC-koneena on kolmeakselinen pystykarainen Leadwell v-40, Fanuc 21-M ohjauksella. Katsomme eduksi osaamisen mastercam/wincam käyttöön ja ohjelmointiin.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevan lomakkeen kautta tai kysy lisätietoja. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: www.htlaser.fi

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme kasvava perheyritys ja työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista.

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Lappi, Tornio

Haku alkaa:
31.10.2023

Haku päättyy:
17.12.2023