Haemme asiakasyrityksellemme Sisuwood Oy:lle CNC-koneistajia pidempiaikaiseen työsuhteeseen Juvalle. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, ja työ on kokoaikainen 2-vuorotyö. Aloitat työt Osuma Henkilöstöpalveluiden kirjoilla, mutta mikäli työt sujuvat ja viihdyt, sinulla voi olla mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omaksi työntekijäksi. Tehtävän palkka pohjautuu puusepänteollisuuden työehtosopimukseen.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta CNC-koneistuksesta. Katsomme eduksi alan koulutuksen ja puuntyöstökoneiden ohjelmien tuntemuksen sekä ohjelmointitaidot (Biesse rover ats, Biesse editor, Biesse Rover A, Bsuite). Porukassa pärjää huolellisen ja oma-aloitteisen työotteen omaava henkilö, jolla on sujuva suomen tai englannin kielen taito.

Sisuwood Oy on perustettu vuonna 2006 jatkamaan Juvan kalustevalmistuksen perinteitä. Yritys valmistaa kalusteita laaja-alaisesti eri alojen tarpeisiin ympäri Suomen ja kehittää jatkuvasti tuotantoaan ja toimintatapojaan taatakseen tuotteiden moitteettoman laadun. Tutustu yritykseen tarkemmin: www.sisuwood.fi/

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Juva

Haku alkaa:
12.10.2023

Haku päättyy:
14.12.2023