Haemme asiakasyrityksellemme Lametal Oy:lle dokumentoijaa varaosadokumentointiin määräaikaiseen työsuhteeseen Lapinlahdelle. Määräaikaisuuden kesto on noin kaksi kuukautta tai 250 työtuntia. Voit työskennellä koko- tai osapäivätyönä sinulle parhaiten sopien. Työhön perehdytyksen ajan työskentelet Lapinlahden toimipisteellä, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työskennellä myös etänä. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Dokumentoijana työskentelet varaosadokumentaation parissa tuottaen erilaisia varaosadokumentteja ja räjäytyskuvia STARK tuotemerkin työlaitteista ja varaosista.

Arvostamme järjestelmällistä ja tarkkaa työotetta, sekä kiinnostusta toimialaa ja tuotesuunnittelua kohtaan. Tehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja Solid Works 3D -osaamista. Toivomme sinulta teknistä koulutustaustaa ja voit olla esimerkiksi konetekniikan opiskelija. Eduksi katsomme englannin kielitaidon.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää kokemusta kasvavan yrityksen ja laadukkaan tuotemerkin parissa. Kasvavassa yrityksessä tekeville kavereille on aina mahdollisuuksia, joten tämä on tilaisuutesi saada jalka oven väliin yrityksen kasvutarinaan!

Lametal Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi työlaitteita kiinteistöjen, teiden ja lentokenttien kunnossapitoon. Kaikki tuotteet suunnitellaan sekä valmistetaan Suomessa yli 40 vuoden kokemuksella. STARK tuotemerkki on edelläkävijä omalla alallaan. Puolet liikevaihdosta tulee viennistä Pohjoismaihin sekä globaaleille markkinoille.

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: https://www.stark.fi/

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lelu Ojansivu puh. 050 367 0031, lelu.ojansivu@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Lapinlahti

Haku alkaa:
04.11.2022

Haku päättyy:
07.12.2022