Haemme asiakasyrityksellemme VR Fleetcare Oy:lle pidempiaikaiseen työsuhteeseen elektroniikka-asentajaa komponenttituotantoon Helsinkiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työskentelet ensimmäiset 6 kuukautta Osuman kautta, jonka jälkeen voit työllistyä asiakasyrityksemme omille kirjoille. Työ on kokoaikainen, ja toivomme valmiutta 2-vuorotyöhön. Palkka perustuu rautatiealan työehtosopimukseen.

Työskentelet osana tehokasta laitehuollon tiimiä mahdollistaen turvallisen raideliikenteen. Helsingin Ilmalan varikolla huolletaan ja korjataan rautatiekalustoa ja niiden komponentteja kannustavassa työporukassa.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset elektronisten laitteiden sekä komponenttien kunnossapidon tehtävät, kuten esimerkiksi huolto-, vikakorjaus- sekä kehitystyö. Työskentelemme sekä elektroniikan että tehoelektroniikan parissa, joten tehtävänkuvaa on mahdollista kohdentaa osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan.

Parhaat valmiudet tehtäviin antaa esimerkiksi elektroniikka-, sähkö- tai automaatioasentajan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Sinulla voi olla aiempaa kokemusta esimerkiksi analogia- ja digitaalitekniikan tai vahvasähkölaitteiston parista. Ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä oikea asenne sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen työote ratkaisevat! Toivomme myös kykyä työskennellä paineen alla.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja! Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
20.01.2023

Haku päättyy:
02.02.2023