Haemme asiakasyrityksellemme Real Snacks Oy:lle kahta elintarviketyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2023 Pyhännälle. Työn aloitus joustavasti kevään aikana ja työn kesto sopimuksen mukaan syksyn alkuun. Työ on 2- ja 3-vuorotyötä.

Elintarviketyöntekijänä työskentelet perunalastujen ja snacksien tuotantolinjalla. Etsimme joukkoomme reippaita tekijöitä, joilla on joustava työote sekä hyvät tiimityötaidot. Katsomme eduksi hygieniapassin, mutta voit hyvin olla myös alanvaihtaja tai urasi alkuvaiheilla.

Ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä tehtävässä tärkeintä on oikea asenne! Tarjoamme sinulle työn vastuullisessa, lähialueen viljelijöitä tukevassa yrityksessä.

Real Snacks on nyt Oikia. Miksi? No sipsi.

Oikia on Real Snacks Oyn rekisteröimiä tavaramerkkejä. Pohjois-Pohjanmaalla tehdään asiat ”viimesen päälle”. Niin kuin nämä Oikian sipsit, naksut ja snacksit. Ne ovat herkullisia, vastuullisia ja ylipäätään varsinaisia ylpeyden aiheita tekijöilleen. Oikia on reilusti kotimainen sipsitehdas. Käy tutustumassa: www.oikiasipsi.fi

Mikäli onnistuimme herättämään mielenkiintosi, haethan pian. Haastattelemme jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme lisätietoja, otathan yhteyttä Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Pyhäntä

Haku alkaa:
15.02.2023

Haku päättyy:
24.03.2023