Yliopiston Apteekki

Farmaseutteja

Kuopio, Satakunta, Pori

Julkaistu 12.04.2024

Sulkeutuu 28.04.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Tomi Ikonen

Myyntijohtaja

044 750 7187 tomi.ikonen@ohp.fi

Farmaseutteja

Haemme suorarekrytointina asiakasyrityksellemme Yliopiston Apteekille farmaseutteja toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Poriin. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan Yliopiston Apteekin palvelukseen. Voit työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti. Tehtävän palkka on työehtosopimuksen mukainen, mutta riippuen työsuhteesi kestosta ja työtuntiesi määrästä, Yliopiston Apteekki tarjoaa erilaisia bonuksia, kuten:

  • 3000 euron bonuksen uusille vakituisille farmaseuteille, joiden viikkotyöaika on vähintään 32 h/vko, ja jotka sitoutuvat työskentelemään Yliopiston Apteekissa vähintään kaksi vuotta. 
  • Aloitteleville ja kokoaikaisille farmaseuteille työehtosopimusten mukaisten palkkojen päälle jopa 150 e/kk.
  • YA:n oman lauantailisän, joka nostaa perustunneista maksettavaa palkkaa 50 %.

Farmaseuttina vastaat osaltasi onnistuneesta asiakaskokemuksesta neuvonta-, myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Farmaseuttina muun muassa kuuntelet asiakasta, kerrot lääkkeiden turvallisesta käytöstä ja säilytyksestä sekä vaikutuksista. Tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys.

Etsimämme henkilö on asiakkaat huomioiva ja ratkaisukeskeinen tekijä, jolta sujuu työskentely niin itsenäisesti kuin tiimissä. Arvostamme positiivista ja alasta aidosti kiinnostunutta asennetta. Juuri valmistunut tai opintojensa loppuvaiheilla oleva farmaseutti sopii tehtävään hyvin, sillä työnkuva on monipuolinen ja joustavat työajat mahdollistavat töiden tekemisen opintojenkin ohella. Työvuorot sijoittuvat kello 8–21 välille.

Monipuolisen ja joustavan työn sekä ammattitaitoisen työporukan lisäksi tarjoamme käyttöösi erilaisia henkilöstöetuja, kuten henkilöstöalennuksen ja lounas-, kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun. Mikäli muutat Poriin työn perässä, tarjoamme tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan.

Mikäli kiinnostuit, liitä hakemuksesi ja ansioluettelosi pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella tai kysy lisätietoja. Aloitamme esihaastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi