Haemme asiakasyrityksellemme Valokuitunen Oy:lle Field-myyjiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen pääasiassa Pohjois-Savon alueelle. Töitä tehdään toisinaan myös ympäröivien maakuntien alueilla. Tilanteestasi riippuen voit työskennellä joko osa-aikaisesti 16–24 h/vko tai kokoaikaisesti 30–37,5 h/vko tunneilla. Osa-aikaista työtä tehdään ilta- ja viikonloppupainotteisesti, joten se sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle.

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Meillä väki viihtyy, yhteishenki on vahva ja tukea aina saatavilla.

Käy tutustumassa Valokuituseen lisää osoitteessa: www.valokuitunen.fi

Field-myyjänä Valokuitusella

Toimit osana myyntitiimiä, joka jalkautuu myyntialueille kohtaamaan potentiaalisia asiakkaita heidän kotonaan. Ennen jalkautumista asuinalueille tehdään markkinointia ja ennakkomyyntiä, jotta asukkaat osaavat jo odottaa alkavaa valokuitukampanjaa. Myyntiä tehdään sekä omakotitaloihin että taloyhtiöihin. Pääset työskentelemään alkuun kokeneemman työkaverin kanssa ja kasvattamaan ammattitaitoasi asiakaskohtaamisissa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa myyntikokemusta, sillä koulutamme sinulle kaiken työssä tarvittavan! Etsimme rohkealla ja positiivisella asenteella varustettuja tekijöitä, joilla on tavoitteellinen ote tekemiseen. Liikkuvassa myyntityössä tarvitset reissuvalmiutta, B-ajokorttia sekä omaa autoa.

Kiinnostaako ura myynnissä? Tarjoamme sinulle:

– Kiinteän 12,50 e tuntipalkan ja provision – pääset vaikuttamaan suoraan omiin ansioihisi. Keskituntiansio field-myyjillä on noin 20 €/h.
– Kattavan koulutuksen tehtäviin
– Mahdollisuuden kasvaa myyjänä ja edetä talon sisällä
– Esihenkilön tuen sekä huikean tiimin tsempin työssä onnistumiseksi – juhlimme yhdessä onnistumisia

Luitko juuri tulevasta työstäsi? Tervetuloa, tulevaisuus odottaa.

Tule osaksi Valokuitusen mahtavaa porukkaa, ja pistä hakemuksesi tulemaan nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Jani Lindqvist, p. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
16.11.2023

Haku päättyy:
13.12.2023