Haemme suorarekrytointina kahta hammashoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän hammashoitoloihin. Haemme ensisijaisesti kokoaikaisia työntekijöitä, mutta huomiomme myös toiveet osa-aikaisuudesta. Työ on seudullista, eli työn suorituspiste voi vaihdella Iisalmen, Kiuruveden, Vieremän ja Sonkajärven hammashoitoloissa. Työn aloitus on syyskuussa tai sopimuksen mukaan.

Työ sisältää hammaslääkärin työparina työskentelyä, vastaanoton toimintavalmiudesta huolehtimista sekä vastaanottotoimintaan liittyvää toimistotyötä. Hammaslääkärin työparina työskentelemisen lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä myös itsenäisesti lasten suun terveystarkastusten ja omahoidon ohjauksen parissa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä oma-aloitteista työotetta. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja työskentelet positiivisella otteella asiakkaiden parissa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta jos sinulla on hyvät valmiudet oppia, koulutamme sinut tehtävään!

Tehtävän kelpoisuusehtona on suoritettu hammashoitajan tai suun terveydenhuoltoon suuntautuneen lähihoitajan tutkinto. Valitulta edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn nykyaikaisessa ja viihtyisässä työympäristössä mukavien kollegoiden seurassa. Työnantaja tarjoaa sinulle hyvät työterveyshuollon palvelut, työntekijäedut sekä e-passi-saldoa työhyvinvoinnin ja työkyvyn tukemiseksi.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella.

Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Osuma Henkilöstöpalvelut Jani Lindqvist puh. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi, Vieremä

Haku alkaa:
19.07.2022

Haku päättyy:
05.10.2022