Haemme asiakasyrityksellemme Juhlapalvelu Remar Oy:lle lounasravintola Porttiin avustavaa keittiötyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Tehtävänkuvaasi kuuluvat avustavat keittiötyöntekijät tehtävät, tiskaus, avustaminen salitarjoilussa sekä ravintolan yhteydessä olevan kahvilan kassatehtävät. Työajat ovat pääosin arkisin, mutta vuoroja voi olla myös satunnaisesti iltaisin ja viikonloppuisin eri tilaisuuksissa.

Etsimämme henkilö tarttuu toimeen ripeästi eikä säikähdä kiirettäkään. Toivomme, että asiakaspalvelutyö on sinulle sydäntäsi lähellä ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä tehtävässä oppimishaluinen ja reipas asenne ratkaisevat!

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa www.remar.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita ja hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
28.04.2021

Haku päättyy:
13.05.2021