Haemme asiakasyrityksellemme Canelco Management Oy:lle suorarekrytointina Controlleria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopioon. Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Canelco on suomalaisia pk-yrityksiä omistava vastuullinen sijoitusyhtiö ja teollinen konserni. Toiminnassaan Canelco keskittyy omistamaan suomalaisia pk-yhtiöitä, joilla on vahva ja kestävän kehityksen omaava liiketoimintakonsepti teollisuuden tuotteissa ja -palveluissa. Luotettavuus, laatu ja tuloksellisuus sekä yhteistyökyky ovat yhteisiä arvojamme.

Tehtävässäsi vastaat sijoituskohdeyhtiöidemme sisäisestä laskennasta ja raportoinnista yhdessä taloustiimin kanssa. Tuet liiketoimintajohtoa päätöksenteossa vankalla taloudellisella otteella sekä liiketoiminnan tuloksen analysoinnilla. Pääset kehittämään taloushallinnon prosesseja ja tiedolla johtamista, tekemään talousseurantaa ja raportointia. Tehtävänkuvaasi kuuluu lisäksi yleiset taloushallinnon tehtäviä, kuten kustannuslaskenta, investointilaskelmat ja budjetointi. Taustasi riippuen tehtäviin voi kuulua myös uusien sijoituskohteiden analysointia ja arvonmääritystä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Odotamme sinulta vähintään 2 vuoden aikaisempaa kokemusta Controllerin tai vastaavista sisäisen laskennan tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi KTM / tradenomi / tuotantotalouden insinööri). Toivomme sinulla olevan ymmärrystä teollisuuden ja taloushallinnon prosesseista ja sekä sisäisestä että ulkoisesta laskennasta. Sinulla on myös kattavasti kirjanpidon ja tilinpäätöksen ymmärrystä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja järjestelmäosaamista sekä halua ja kykyä kehittää talouden raportointia. Etsimämme henkilö omaa hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarkan työskentelyotteen. Olet joustava ja sopeutuva tekijä, jolla on kyky työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Hallitset hyvin kokonaisuuksia sekä haluat kehittää itseäsi ja osaamistasi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittää taloushallinnon prosesseja lähellä liiketoimintaa.

Kiinnostuitko?

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa www.canelco.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Viimeinen hakupäivä on 14.6.2021.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Riina Vauhkonen puh. 050 476 3444, riina.vauhkonen@ohp.fi

 

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
24.05.2021

Haku päättyy:
14.06.2021